Analiza sensoryczna - Ogólne wytyczne dotyczące projektowania pracowni analizy sensorycznej PN-EN ISO 8589 / (Record no. 68312)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01477nam a2200325 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx005380762 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231100747.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 220711s2010 pl a f u |000 0 eng c |
| 020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788326621086 |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)1338051424 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/GJ |
| Language of cataloging | pol |
| Description conventions | rda |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/GJs |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/GJ |
| 245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Analiza sensoryczna - Ogólne wytyczne dotyczące projektowania pracowni analizy sensorycznej PN-EN ISO 8589 / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Polski Komitet Normalizacyjny. |
| 246 30 - WARIANT TYTUŁU | |
| Tytuł | PN-EN ISO 8589 |
| 246 13 - WARIANT TYTUŁU | |
| Tytuł | Sensory analysis - General guidance for the design of test rooms |
| 246 1# - WARIANT TYTUŁU | |
| Uwaga poprzedzająca tytuł | Numer ujednolicony: |
| Tytuł | PN-EN ISO 8589:2010 |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | Warszawa : |
| Nazwa wydawcy | Polski Komitet Normalizacyjny, |
| Data wydania | 2010. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 16, [1] strona : |
| Inne elementy opisu fizycznego | ilustracje ; |
| Wymiary | 30 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Arkusz |
| Kod typu nośnika | nb |
| Źródło | rdacarrier |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | Na wniosek Komitetu Technicznego nr 235 ds. Analizy Żywności Norma Europejska EN ISO 8589:2010 Sensory analysis - General guidance for the design of test rooms (ISO 8589:2007), ma status Polskiej Normy. |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | ICS 67.240. |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | Norma w języku angielskim. |
| 590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY | |
| Uwaga dotycząca normy | Wprowadza EN ISO 8589:2010, IDT ; EN ISO 8589:2007, IDT. Zastępuje PN-ISO 8589:1998. |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Analiza sensoryczna |
| Określnik formy | normy. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 93623 |
| 710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
| Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Polska. |
| Nazwa jednostki podrzędnej | Polski Komitet Normalizacyjny. |
| Określenie rodzaju współpracy | Wydawca |
| Powiązanie | pbl |
| 9 (RLIN) | 11428 |
| 920 ## - | |
| -- | 978-83-266-2108-6 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 13.07.2022 | 0.00 | 900186 | N-8086 | 1000153821 | 18.12.2025 | 1 | 13.07.2022 | Normy |
