Baner ze zdjęciem biblioteki

Analiza sensoryczna - Ogólne wytyczne dotyczące projektowania pracowni analizy sensorycznej PN-EN ISO 8589 / (Record no. 68312)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01477nam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005380762
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231100747.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 220711s2010 pl a f u |000 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788326621086
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1338051424
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Analiza sensoryczna - Ogólne wytyczne dotyczące projektowania pracowni analizy sensorycznej PN-EN ISO 8589 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Polski Komitet Normalizacyjny.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-EN ISO 8589
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Sensory analysis - General guidance for the design of test rooms
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Numer ujednolicony:
Tytuł PN-EN ISO 8589:2010
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Polski Komitet Normalizacyjny,
Data wydania 2010.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 16, [1] strona :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Arkusz
Kod typu nośnika nb
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na wniosek Komitetu Technicznego nr 235 ds. Analizy Żywności Norma Europejska EN ISO 8589:2010 Sensory analysis - General guidance for the design of test rooms (ISO 8589:2007), ma status Polskiej Normy.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna ICS 67.240.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Norma w języku angielskim.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Wprowadza EN ISO 8589:2010, IDT ; EN ISO 8589:2007, IDT. Zastępuje PN-ISO 8589:1998.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Analiza sensoryczna
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 93623
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 11428
920 ## -
-- 978-83-266-2108-6
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 13.07.2022 0.00 900186   N-8086 1000153821 18.12.2025 1 13.07.2022 Normy