Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01142nam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx005395612 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231101749.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
220809s2022 ne a e |000 0 eng c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9780128187661 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1343705067 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/JM |
Language of cataloging |
pol |
Description conventions |
rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/JMs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/JM |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Encyclopedia of dairy sciences. |
Oznaczenie podserii/części/sekcji |
Vol. 1 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
editors in chief: Paul L. H. McSweeney, John P. McNamara. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Amsterdam ; |
-- |
Oxford ; |
-- |
Cambridge : |
Nazwa wydawcy |
Elsevier, |
Data wydania |
copyright 2022. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
XXX, 1050 stron : |
Inne elementy opisu fizycznego |
ilustracje ; |
Wymiary |
29 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliografie przy tematach. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mleko |
Określnik formy |
encyklopedie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
87280 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Hodowla krów mlecznych |
Określnik formy |
encyklopedie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
87281 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł mleczarski |
Określnik formy |
encyklopedie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
76953 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
McSweeney, P. L. H. |
Określenie rodzaju współpracy |
Redakcja |
9 (RLIN) |
58308 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
McNamara, John P. |
Określenie rodzaju współpracy |
Redakcja |
9 (RLIN) |
58309 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Elsevier (Amsterdam). |
Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41631 |
920 ## - |
-- |
978-0-12-818766-1 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |