Plant extracts applications in the food industry / (Record no. 68489)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01074nam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx005401294 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231102135.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 220823s2022 ne a |001 0 eng c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9780128224755 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1343700528 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/JM |
Language of cataloging | pol |
Description conventions | rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/JMs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/JM |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Plant extracts applications in the food industry / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | edited by Shabir Ahmad Mir, Annamalai Manickavasagan, Manzoor Ahmad Shah. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | London ; |
-- | San Diego ; |
-- | Cambridge ; |
-- | Oxford : |
Nazwa wydawcy | Elsevier Academic Press, |
Data wydania | copyright 2022. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | XIII, [1], 325 stron : |
Inne elementy opisu fizycznego | ilustracje ; |
Wymiary | 28 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliografie przy rozdziałach. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Chemia roślin. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 70602 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Mir, Shabir Ahmad. |
Określenie rodzaju współpracy | Redakcja |
9 (RLIN) | 58439 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Manickavasagan, Annamalai. |
Określenie rodzaju współpracy | Redakcja |
9 (RLIN) | 58440 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Shah, Manzoor Ahmad. |
Określenie rodzaju współpracy | Redakcja |
9 (RLIN) | 58441 |
920 ## - | |
-- | 978-0-12-822475-5 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 24.08.2022 | 568.05 | 159778 II | Md 26 | 1000149262 | 24.08.2022 | 1 | 24.08.2022 | Książki |