MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01134cam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx005409747 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231102722.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
220908s1965 fr a |000 0 fre c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1346437570 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/JM |
Language of cataloging |
pol |
Description conventions |
rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/JMs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/JM |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Soudan, France. |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
9 (RLIN) |
58535 |
245 13 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
La conservation par le froid des poissons, crustaces et mollusques / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
par France Soudan, avec la collaboration de Michel Anquez, Alain Benezit. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Paris : |
Nazwa wydawcy |
Librairie J.-B. Baillière et Fils, |
Data wydania |
copyright 1965. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
514 stron : |
Inne elementy opisu fizycznego |
ilustracje ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Encyclopédie du Froid |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliografia na stronach 483-508. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Produkty połowu. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
76770 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Anquez, Michel. |
Określenie rodzaju współpracy |
Redakcja |
9 (RLIN) |
58536 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Benezit, Alain. |
Określenie rodzaju współpracy |
Redakcja |
9 (RLIN) |
58537 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Librairie J.-B. Baillière et Fils. |
Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
43050 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Encyclopédie du Froid |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
2259-3446 |
9 (RLIN) |
69045 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |