Ueber den Reifungsprozess der Käse : (Record no. 68672)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00955nam a2200253 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx005430535 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231104125.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 221012s1896 gw 2 |000 0 ger c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1349946654 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/GJ |
Language of cataloging | pol |
Description conventions | rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/GJs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/GJ |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Klecki, Walerian Józef |
Daty biograficzne | (1868-1920). |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 6761 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Ueber den Reifungsprozess der Käse : |
Ciąg dalszy tytułu | kritisches Sammelreferat / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | von Valerian Klecki. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Jena : |
Nazwa wydawcy | Verlag von Gustav Fischer, |
Data wydania | 1896. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 32 strony ; |
Wymiary | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Odbitka: Centralblatt für Bakteriologie und Parasitenkunde, 1896, Bd. 2, Abt. 2. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliografia na stronach 31-32. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Dojrzewanie sera. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 104573 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Gustav Fischer Verlag. |
Określenie rodzaju współpracy | Wydawca |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 33140 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Kolekcja | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type | Uwaga publiczna |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | Druki do 1900 r. | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 18.10.2022 | 0.00 | 29561 II | 29561 II | 1000159187 | 18.10.2022 | 1 | 18.10.2022 | Książki | Udostępnia się tylko na miejscu po wcześniejszym uzgodnieniu terminu korzystania. |