Baner ze zdjęciem biblioteki

Ekonomiczne problemy fałszowania żywności : (Record no. 68733)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01271cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004589355
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231103756.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 190410s2019 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788322792025
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1100255342
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/sid
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/sids
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WA 14/MBs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kowalska, Aleksandra
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (ekonomia rolna).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 36864
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Ekonomiczne problemy fałszowania żywności :
Ciąg dalszy tytułu instrumenty przeciwdziałania /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Aleksandra Kowalska.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Stan prawny na dzień 1 lipca 2018 r.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Lublin :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej,
Data wydania 2019.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 299 stron :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronach 275-299.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Bezpieczeństwo żywności
Określnik chronologiczny 1990-.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 117734
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80785
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Polityka żywnościowa
Określnik chronologiczny 1990-.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 113511
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Prawo żywnościowe (prawo europejskie).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80811
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41117
920 ## -
-- 978-83-227-9202-5
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 15.11.2022 27.97 159830 II   Sb 60 1000156735 15.11.2022 1 15.11.2022 Książki
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 15.11.2022 27.97 159831 II   Mb 55 1000156736 15.11.2022 2 15.11.2022 Książki