Baner ze zdjęciem biblioteki

Ser : (Record no. 68774)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01174cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005322971
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231092911.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 220330s2022 pl a f |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788324083473
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1424712727
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw SZCZ M/MK
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord SZCZ M/MK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WR U/hps
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Pietyra, Carolina.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 58761
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Ser :
Ciąg dalszy tytułu dojrzewający przewodnik dla koneserów /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Carolina Pietyra & Kamil Wernicki.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wydanie I.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Kraków :
Nazwa wydawcy Znak Litera Nova,
Data wydania 2022.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 316, [4] strony :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje kolorowe ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Obraz
Kod określający zawartość sti
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeksy.
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu Książka dostępna także jako e-book.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (ser).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73899
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Odmiany sera.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 78293
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Ser
Określnik rzeczowy produkcja i handel.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 78295
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wernicki, Kamil.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 58762
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Społeczny Instytut Wydawniczy Znak.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41122
920 ## -
-- 978-83-240-8347-3
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Coded location qualifier Koszt zastąpienia
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 16.11.2022 51.99 159856 II   Mw 47 1000156768 16.11.2022 1 16.11.2022 Książki    
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 12.03.2025 50.00 0108600   St 36 1000167754 12.03.2025   12.03.2025 Skrypty D 50.00