Wege po polsku : (Record no. 68775)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01126nam a2200301 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx005388689 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231101312.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 220726s2017 pl a |000 0 pol c |
| 020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788379934348 |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)1247509149 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | WA U/ASA |
| Language of cataloging | pol |
| Description conventions | rda |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | WA U/ASAs |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | WA U/WM |
| 245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Wege po polsku : |
| Ciąg dalszy tytułu | 100 przepisów z polskich produktów. |
| 246 30 - WARIANT TYTUŁU | |
| Tytuł | 100 przepisów z polskich produktów |
| 246 3# - WARIANT TYTUŁU | |
| Tytuł | Sto przepisów z polskich produktów |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | Konstancin Jeziorna : |
| Nazwa wydawcy | Wydawnictwo REA - SJ, |
| Data wydania | © 2017. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 142, [2] strony : |
| Inne elementy opisu fizycznego | ilustracje kolorowe ; |
| Wymiary | 24 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
| Kod typu nośnika | nc |
| Źródło | rdacarrier |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | Tekst także na stronie 2. i 3. okładki. |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Kuchnia wegetariańska |
| Określnik formy | poradniki. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 116110 |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność naturalna |
| Określnik formy | poradniki. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 100186 |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Kuchnia (żywność naturalna) |
| Określnik formy | poradniki. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 119831 |
| 710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
| Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wydawnictwo REA-SJ. |
| Określenie rodzaju współpracy | Wydawca |
| Powiązanie | pbl |
| 9 (RLIN) | 46965 |
| 920 ## - | |
| -- | 978-83-7993-434-8 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 16.11.2022 | 12.34 | 159859 II | Ng 145 | 1000156771 | 16.11.2022 | 1 | 16.11.2022 | Książki |
