Baner ze zdjęciem biblioteki

Wege po polsku : (Record no. 68775)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01126nam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005388689
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231101312.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 220726s2017 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788379934348
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1247509149
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw WA U/ASA
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord WA U/ASAs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WA U/WM
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wege po polsku :
Ciąg dalszy tytułu 100 przepisów z polskich produktów.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł 100 przepisów z polskich produktów
246 3# - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Sto przepisów z polskich produktów
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Konstancin Jeziorna :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo REA - SJ,
Data wydania © 2017.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 142, [2] strony :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje kolorowe ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tekst także na stronie 2. i 3. okładki.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia wegetariańska
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 116110
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność naturalna
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 100186
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (żywność naturalna)
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 119831
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo REA-SJ.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 46965
920 ## -
-- 978-83-7993-434-8
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 16.11.2022 12.34 159859 II   Ng 145 1000156771 16.11.2022 1 16.11.2022 Książki