MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01338cam a2200337 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx005451719 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231105546.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
221115s2021 pl a g |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788324071081 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1352928379 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/JM |
Language of cataloging |
pol |
Description conventions |
rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/JMs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/JM |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Ługowska, Ewa |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(kuchnia). |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
9 (RLIN) |
58760 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Misa mocy. |
Oznaczenie podserii/części/sekcji |
2, |
Nazwa podserii/części/sekcji |
Dieta eliminacyjna i dla alergików / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Ewa Ługowska ; redakcja Joanna Bernatowicz. |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
Wydanie I. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Kraków : |
Nazwa wydawcy |
Społeczny Instytut Wydawniczy Znak, |
Data wydania |
2021. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
274, [5] stron : |
Inne elementy opisu fizycznego |
ilustracje ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Informacja z okładki: Ponad 80 prostych przepisów bez nabiału, jaj, mięsa i glutenu. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Kuchnia (warzywa) |
Określnik formy |
wydawnictwa ilustrowane. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
92457 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Dieta bezjajeczna. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
113173 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Dieta bez pszenicy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
108033 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Alergia pokarmowa. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
69615 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Kuchnia wegańska. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
112575 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Bernatowicz, Joanna |
Daty biograficzne |
(1982- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Redakcja |
9 (RLIN) |
32578 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Społeczny Instytut Wydawniczy Znak. |
Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41122 |
920 ## - |
-- |
978-83-240-7108-1 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |