Baner ze zdjęciem biblioteki

Przewodnik po bezpiecznej żywności / (Record no. 68891)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01103cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003947181
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231094206.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 170306s2013 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788389745699
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)979158087
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw BYDG 22/AJ
Instytucja, która wprowadziła rekord BYDG 22/AJ
Instytucja, która zmodyfikowała rekord BYDG 22/AJ
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Krzystyniak, Krzysztof.
9 (RLIN) 7677
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Przewodnik po bezpiecznej żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Krzysztof L. Krzystyniak & Mieczysław W. Obiedziński.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Medyk,
Data wydania 2013.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 200 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 192-200.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Bezpieczeństwo żywności.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 104569
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy skażenie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80816
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy toksykologia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80832
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Ryzyko zdrowotne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 78141
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Obiedziński, Mieczysław W.
9 (RLIN) 10251
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Medyk (Warszawa).
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 45215
920 ## -
-- 978-83-89745-69-9
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 02.12.2022 27.00 159935 II   Sb 62 1000156858 02.12.2022 1 02.12.2022 Książki
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 15.12.2022 27.00 159934 II   Mg 64 1000156857 15.12.2022 1 15.12.2022 Książki