Baner ze zdjęciem biblioteki

Jadłonomia po polsku / (Record no. 68914)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01089cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004900319
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231105921.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 200706s2020 pl a g f |001 0dpol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788366335875
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1164102345
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 58/MN
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/MN
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/ASs
-- BYDG 020/AMs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Dymek, Marta
Daty biograficzne (1990- ).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 52329
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Jadłonomia po polsku /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Marta Dymek.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wydanie pierwsze.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Marginesy,
Data wydania 2020.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 279, [1] strona :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje kolorowe ;
Wymiary 29 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (owoce)
Określnik formy wydawnictwa ilustrowane.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 120730
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (warzywa)
Określnik formy wydawnictwa ilustrowane.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 92457
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia wegetariańska
Określnik formy wydawnictwa ilustrowane.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 92553
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Marginesy.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 44488
920 ## -
-- 978-83-66335-87-5
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 14.12.2022 44.74 181302 III   Ng 148 1000156738 14.12.2022 1 14.12.2022 Książki