Baner ze zdjęciem biblioteki

English for food sciences and biotechnology : (Record no. 68926)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01244cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004727540
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231090325.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 191021s2019 pl a f f |000 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788372593016
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1126629232
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 58/MN
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/MN
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/MN
-- KAT U/MBs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Atkinson, Elżbieta.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 58923
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł English for food sciences and biotechnology :
Ciąg dalszy tytułu specialised terminology /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Elżbieta Atkinson, Dorota Szewczuk.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Lublin :
Nazwa wydawcy WUP Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
Data wydania 2019.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 126 stron :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Zawiera wybrane specjalistyczne słownictwo.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronach 95-97.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Dla studentów nauk o żywności i biotechnologii.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Język angielski
Określnik rzeczowy słownictwo.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 96776
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywienie
Określnik formy terminologia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 120742
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Szewczuk, Dorota.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 58924
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41085
920 ## -
-- 978-83-7259-301-6
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 15.12.2022 27.96 159884 II   Bb 02 1000156798 15.12.2022 1 15.12.2022 Książki