Baner ze zdjęciem biblioteki

Przewodnik do ćwiczeń z żywienia człowieka : (Record no. 68934)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01472cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005269134
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231085303.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 220114s2021 pl a f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788382370386
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1292370720
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw WA 162/ECZ
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord WA 162/ECZ
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WA 162/EGs
-- KAT U/JSts
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Przewodnik do ćwiczeń z żywienia człowieka :
Ciąg dalszy tytułu zakres uzupełniający : skrypt dla studentów /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod redakcją Ewy Sicińskiej, Doroty Czerwińskiej i Katarzyny Kozłowskiej ; autorzy: Anna Brzozowska [i 16 pozostałych].
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wydanie I.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo SGGW,
Data wydania 2021.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 256 stron :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia przy rozdziałach.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywienie
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80747
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywienie
Określnik formy zadania i ćwiczenia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80756
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Sicińska, Ewa
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności i żywienia).
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
-- Autor
9 (RLIN) 58932
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Czerwińska, Dorota.
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
-- Autor
9 (RLIN) 46955
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kozłowska, Katarzyna
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 53931
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Brzozowska, Anna
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 1785
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41623
920 ## -
-- 978-83-8237-038-6
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 15.12.2022 26.23 159908 II 1 N 098 1000156826 25.09.2023 25.09.2023 1 15.12.2022 Książki