MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01472cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx005269134 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231085303.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
220114s2021 pl a f |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788382370386 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1292370720 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
WA 162/ECZ |
Language of cataloging |
pol |
Description conventions |
rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
WA 162/ECZ |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
WA 162/EGs |
-- |
KAT U/JSts |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Przewodnik do ćwiczeń z żywienia człowieka : |
Ciąg dalszy tytułu |
zakres uzupełniający : skrypt dla studentów / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
pod redakcją Ewy Sicińskiej, Doroty Czerwińskiej i Katarzyny Kozłowskiej ; autorzy: Anna Brzozowska [i 16 pozostałych]. |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
Wydanie I. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo SGGW, |
Data wydania |
2021. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
256 stron : |
Inne elementy opisu fizycznego |
ilustracje ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliografia przy rozdziałach. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywienie |
Określnik formy |
podręczniki akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80747 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywienie |
Określnik formy |
zadania i ćwiczenia. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80756 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Sicińska, Ewa |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(technologia żywności i żywienia). |
Określenie rodzaju współpracy |
Redakcja |
-- |
Autor |
9 (RLIN) |
58932 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Czerwińska, Dorota. |
Określenie rodzaju współpracy |
Redakcja |
-- |
Autor |
9 (RLIN) |
46955 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Kozłowska, Katarzyna |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(technologia żywności). |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
9 (RLIN) |
53931 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Brzozowska, Anna |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(technologia żywności). |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
9 (RLIN) |
1785 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo. |
Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41623 |
920 ## - |
-- |
978-83-8237-038-6 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |