Domowa piekarnia / (Record no. 68945)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01090nam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx005388959 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231101323.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 220726s2022 pl a |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788383102337 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1334116592 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | WA U/ASA |
Language of cataloging | pol |
Description conventions | rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord | WA U/ASAs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | WA U/WM |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Płaczek, Paweł |
Daty biograficzne | (1983- ). |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 58940 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Domowa piekarnia / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Paweł Płaczek. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa ; |
-- | [Ożarów Mazowiecki] : |
Nazwa wydawcy | Purple Book Wydawnictwo, |
Data wydania | copyright © 2022. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 299, [5] stron : |
Inne elementy opisu fizycznego | ilustracje kolorowe ; |
Wymiary | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Na okładce podtytuł: 120 wypieczonych przepisów. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Drugie miejsce wydania na podstawie BNPol online. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliografia na stronie [302]. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Piekarstwo |
Określnik formy | poradniki. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 110563 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Ciasta. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 70711 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Purple Book. |
Określenie rodzaju współpracy | Wydawca |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 58941 |
920 ## - | |
-- | 978-83-8310-233-7 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 15.12.2022 | 39.53 | 159959 II | Ng 149 | 1000156925 | 15.12.2022 | 1 | 15.12.2022 | Książki |