Baner ze zdjęciem biblioteki

Domowa piekarnia / (Record no. 68945)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01090nam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005388959
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231101323.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 220726s2022 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788383102337
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1334116592
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw WA U/ASA
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord WA U/ASAs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WA U/WM
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Płaczek, Paweł
Daty biograficzne (1983- ).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 58940
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Domowa piekarnia /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Paweł Płaczek.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa ;
-- [Ożarów Mazowiecki] :
Nazwa wydawcy Purple Book Wydawnictwo,
Data wydania copyright © 2022.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 299, [5] stron :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje kolorowe ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na okładce podtytuł: 120 wypieczonych przepisów.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Drugie miejsce wydania na podstawie BNPol online.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronie [302].
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Piekarstwo
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 110563
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Ciasta.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 70711
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Purple Book.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 58941
920 ## -
-- 978-83-8310-233-7
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 15.12.2022 39.53 159959 II   Ng 149 1000156925 15.12.2022 1 15.12.2022 Książki