Baner ze zdjęciem biblioteki

Kapłony i szczeżuje : (Rekord nr 68965)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01334cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004621908
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231110008.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 190521s2019 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788380498525
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1397542611
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw WR O/IS
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord WR O/ISs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WR O/PC
-- WR O/ISs
-- GD 27/LKs
-- KR 93/MPs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Dumanowski, Jarosław
Daty biograficzne (1967- ).
Określenie rodzaju współpracy Wywiad
9 (RLIN) 3312
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Kapłony i szczeżuje :
Ciąg dalszy tytułu opowieść o zapomnianej kuchni polskiej /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Jarosław Dumanowski, Magdalena Kasprzyk-Chevriaux.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wydanie II.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Wołowiec :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Czarne,
Data wydania 2019.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 331, [4] strony :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje (głównie kolorowe) ;
Wymiary 22 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronach 325-331.
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu Dostępny również w formie e-booka w formatach EPUB oraz MOBI.
600 17 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Dumanowski, Jarosław
Daty biograficzne (1967- )
Określnik formy rozmowy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 117268
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia polska
Określnik chronologiczny 1500-1800.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 81639
651 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA GEOGRAFICZNA
Nazwa geograficzna Polska
Określnik rzeczowy obyczaje i zwyczaje
Określnik chronologiczny 1500-1800.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76294
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kasprzyk-Chevriaux, Magdalena.
Określenie rodzaju współpracy Wywiad
9 (RLIN) 52249
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Czarne.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41133
920 ## -
-- 978-83-8049-852-5
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Kolekcja Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Księgozbiór Historii Rolnictwa Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 16.12.2022 28.29 159964 II   H-1213 1000156933 16.12.2022 1 16.12.2022 Książki