Baner ze zdjęciem biblioteki

Dzika kuchnia / (Record no. 68994)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01059cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005399345
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231102013.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 220818s2022 pl a f |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788310138828
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1338843642
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw SZCZ M/MK
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord SZCZ M/MK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord GD U/Doros
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Łuczaj, Łukasz
Daty biograficzne (1972- ).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 21318
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Dzika kuchnia /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Łukasz Łuczaj ; zdjęcia potraw Klaudyna Hebda.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Nasza Księgarnia,
Data wydania 2022.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 318, [2] strony :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje kolorowe ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Obraz
Kod określający zawartość sti
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronie 315. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73861
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Rośliny jadalne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 77951
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Hebda, Klaudyna.
Określenie rodzaju współpracy Fotografie
9 (RLIN) 50366
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo "Nasza Księgarnia".
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40990
920 ## -
-- 978-83-10-13882-8
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 03.01.2023 66.99 190016 II   Ng 153 1000166028 03.01.2023 1 03.01.2023 Książki