Baner ze zdjęciem biblioteki

Kuchnia i wino : (Rekord nr 69000)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00963cam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005208953
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231112034.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 210923s2020 pl a |001 0dpol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788363908317
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1412102335
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 58/RL
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/RL
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/ESOs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Giebuta, Wojciech.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 58666
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Kuchnia i wino :
Ciąg dalszy tytułu o sztuce łączenia win z potrawami /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Wojciech Giebuta.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Kraków :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Czas Wina,
Data wydania 2020.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 157, [1] strona :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje kolorowe ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na okładce: "101 pomysłów na kolację z winem".
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeksy.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Wino
Określnik rzeczowy serwowanie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 79643
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Czas Wina (Kraków).
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 58667
920 ## -
-- 978-83-63908-31-7
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 03.01.2023 44.20 190034 II   Nc 58 1000166052 03.01.2023 1 03.01.2023 Książki