Baner ze zdjęciem biblioteki

Kuchnia koszerna : (Record no. 69115)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01230nam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005479995
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231111514.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 230104s2022 pl |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788382440515
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1369087374
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JM
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/JM
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego ger
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wolf, Rebekka.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 59073
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Kuchnia koszerna :
Ciąg dalszy tytułu podręcznik dla każdego żydowskiego domu, zawierający najrozmaitsze sposoby i przepisy gotowania i pieczenia razem z szczegółowym jadłospisem i wskazówkami do urządzenia i prowadzenia religijnego żydowskiego gospodarstwa /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności napisała Rebekka Wolf (z domu Heinemann) ; przetłumaczyła z niemieckiego H. S. K.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Graf_ika,
Data wydania 2022.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 292, [2] strony ;
Wymiary 22 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na podstawie z wydania z 1904 roku.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia żydowska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 90406
700 0# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa H. S. K.
Określenie rodzaju współpracy Tłumaczenie
9 (RLIN) 59074
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Graf_ika Iwona Knechta.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 49098
920 ## -
-- 978-83-8244-051-5
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Kolekcja Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Księgozbiór Historii Rolnictwa Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 10.01.2023 45.56 190035 II   H-1224 1000166053 10.01.2023 1 10.01.2023 Książki