Kuchnia koszerna : (Record no. 69115)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01230nam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx005479995 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231111514.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 230104s2022 pl |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788382440515 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1369087374 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/JM |
Language of cataloging | pol |
Description conventions | rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/JMs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/JM |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU | |
Język tekstu | pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego | ger |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Wolf, Rebekka. |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 59073 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Kuchnia koszerna : |
Ciąg dalszy tytułu | podręcznik dla każdego żydowskiego domu, zawierający najrozmaitsze sposoby i przepisy gotowania i pieczenia razem z szczegółowym jadłospisem i wskazówkami do urządzenia i prowadzenia religijnego żydowskiego gospodarstwa / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | napisała Rebekka Wolf (z domu Heinemann) ; przetłumaczyła z niemieckiego H. S. K. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy | Graf_ika, |
Data wydania | 2022. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 292, [2] strony ; |
Wymiary | 22 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Na podstawie z wydania z 1904 roku. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Kuchnia żydowska. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 90406 |
700 0# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | H. S. K. |
Określenie rodzaju współpracy | Tłumaczenie |
9 (RLIN) | 59074 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wydawnictwo Graf_ika Iwona Knechta. |
Określenie rodzaju współpracy | Wydawca |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 49098 |
920 ## - | |
-- | 978-83-8244-051-5 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Kolekcja | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | Księgozbiór Historii Rolnictwa | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 10.01.2023 | 45.56 | 190035 II | H-1224 | 1000166053 | 10.01.2023 | 1 | 10.01.2023 | Książki |