Baner ze zdjęciem biblioteki

Przyszłość w żywności - żywność w przyszłości / (Record no. 69154)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01848cam a2200373 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005173391
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231105616.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 210715s2020 pl a f |100 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788377173541
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1262601586
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 7/BZ
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 7/BZs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 7/BZ
-- SIEDL 001/EC
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Przyszłość w żywności - żywność w przyszłości /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod redakcją Anny M. Salejdy i Anny Kancelisty ; autorzy: Marika Babińska [i 33 pozostałych] ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Wrocław :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu,
Data wydania copyright 2020.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 114 stron :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Monografie,
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 2083-5531 ;
Numeracja 231
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Monografia przygotowana z inicjatywy Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywnościowych na XXV sesje naukową w maju 2021 roku.
536 ## - UWAGA DOTYCZĄCA FINANSOWANIA WYDAWNICTWA
Tekst uwagi Płatne ze środków Ministerstwa Nauki i Szkolnictwa Wyższego
Numer programu, zadania, pracy DNK/SN/461936/2020
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Tytuły i streszczenie materiałów w języku angielskim.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy aspekt zdrowotny
Określnik geograficzny Polska
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 120839
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80789
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Salejda, Anna M.
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 59125
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kancelista, Anna.
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 53663
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Babińska, Marika.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 59126
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.
Określenie rodzaju współpracy Instytucja sprawcza
9 (RLIN) 11491
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Uniwersytet Przyrodniczy (Wrocław).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40979
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 2083-5531
Numeracja 231
9 (RLIN) 66190
920 ## -
-- 978-83-7717-354-1
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 12.01.2023 36.00 190203 II   Sb 63 1000149466 12.01.2023 1 12.01.2023 Książki
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 12.01.2023 36.00 190204 II   N 102 1000149467 12.01.2023 2 12.01.2023 Książki