Baner ze zdjęciem biblioteki

Psie smaki : (Record no. 69174)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00964cam a2200265 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005230292
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231113500.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 211026s2021 pl a g f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788381351249
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1276845576
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL U/ZAM
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL U/ZAM
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL U/PAA
-- LUBL U/WAGs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Cholewiak-Góralczyk, Agnieszka.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 55992
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Psie smaki :
Ciąg dalszy tytułu o zbilansowanej diecie dla psów /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności tech. wet. Agnieszka Cholewiak-Góralczyk.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Kraków :
Nazwa wydawcy Otwarte,
Data wydania 2021.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 294, [2] strony :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia, netografia na stronach 285-289.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Pies
Określnik rzeczowy żywienie
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 112667
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Otwarte.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 44552
920 ## -
-- 978-83-8135-124-9
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Ostatnio widziane wypożyczenie Termin zwrotu
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 16.01.2023 33.33 190088 II   190088 II 1000167023 16.01.2023 1 16.01.2023 Książki    
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 16.01.2023 33.33 190091 II 1 Pk 90 1000167026 08.05.2025 2 16.01.2023 Książki 28.09.2023  
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 10.09.2024 45.00 0108317 1 0108317 1000167213 21.05.2025 3 10.09.2024 Skrypty 21.05.2025 20.06.2025
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 10.09.2024 45.00 0108318   0108318 1000167214 10.09.2024 4 10.09.2024 Skrypty