MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01726nam a2200337 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx005450112 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231105448.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
221114s2022 pl a u |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788383231884 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1352934762 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 93/GNW |
Language of cataloging |
pol |
Description conventions |
rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 93/GNW |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 93/MU |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
eng |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Ser, skórka sera i ser topiony - Oznaczanie zawartości natamycyny - Część 1: Metoda cząsteczkowej spektrometrii absorpcyjnej dla skórki sera PN-EN ISO 9233-1 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
PN-EN ISO 9233-1:2018-06 |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Numer ujednolicony: |
Tytuł |
PN-EN ISO 9233-1:2018-06 |
246 13 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Cheese, cheese rind and processed cheese - Determination of natamycin content - Part 1: Molecular absorption spectrometric method for cheese rind (ISO 9233-1:2018) |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Polski Komitet Normalizacyjny, |
Data wydania |
copyright 2022. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
2, 16, [2] stron : |
Inne elementy opisu fizycznego |
ilustracje ; |
Wymiary |
30 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
ICS 67.100.30. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliografia na stronie 16. |
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ |
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu |
Dostępny również w wersji elektronicznej. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Wprowadza EN ISO 9233-1:2018, IDT ; ISO 9233-1:2018, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 9233-1:2013-08. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 11 czerwca 2018 roku. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Wprowadza EN ISO 9233-1:2018, IDT ; ISO 9233-1:2018, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 9233-1:2013-08. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 11 czerwca 2018 roku. |
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polska. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
Określenie rodzaju współpracy |
Instytucja sprawcza |
-- |
Wydawca |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
11428 |
920 ## - |
-- |
978-83-8323-188-4 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |