Ocena surowców rzeźnych / (Record no. 69267)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01083cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx001584309 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231104659.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 011030s2001 pl a | f |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 838732793X |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1414083196 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | NUKAT |
Instytucja, która wprowadziła rekord | LUBL 58/HR |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Kortz, Jerzy |
Daty biograficzne | ( -2004). |
9 (RLIN) | 7105 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Ocena surowców rzeźnych / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Jerzy Kortz. |
250 ## - STREFA WYDANIA | |
Oznaczenie wydania | Wyd. 3 popr. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Szczecin : |
Nazwa wydawcy | Wydaw. Akademii Rolniczej, |
Data wydania | 2001. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 150, [2] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. [151]. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO | |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego | Skrypt dla studentów kierunków technologia żywności i żywienie człowieka oraz zootechnika. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Inwentarz żywy |
Określnik rzeczowy | ubój |
Określnik formy | podręczniki akademickie. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 94572 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Mięso |
Określnik rzeczowy | inspekcja |
Określnik formy | podręczniki akademickie. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 74804 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Mięso |
Określnik rzeczowy | jakość |
Określnik formy | podręczniki akademickie. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 74807 |
920 ## - | |
-- | 83-87327-93-X |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 08.01.2002 | 19.00 | 146262 II | 146262 II | 1000049372 | 08.01.2002 | 2 | 08.01.2002 | Książki | |||||
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 19.11.2001 | 26.00 | 146192 II | 146192 II | 1000048616 | 19.11.2001 | 1 | 19.11.2001 | Książki |