MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01218cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2004801498 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231112421.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
040120s1969 pl a |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749357823 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
WR U/Chm |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
WR U/jc |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
WR U/jcs |
-- |
WR U/dl |
-- |
KR U/EH |
-- |
OLSZT 003/WO |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
rus |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Ginzburg, Abram Solomonovič |
Daty biograficzne |
(1911-1996). |
9 (RLIN) |
4347 |
240 10 - TYTUŁ UJEDNOLICONY |
Tytuł |
Infrakrasnaâ tehnika v piŝevoj promyšlennosti |
Język tekstu |
(pol.) |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Promieniowanie podczerwone w przemyśle spożywczym / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
A. S. Ginzburg ; [tł. Ryszard Suprunowicz, Roman Tkaczyk]. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, |
Data wydania |
1969. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
441, [1] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il., err. ; |
Wymiary |
21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 433-[442]. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Ogrzewanie promiennikowe. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
93046 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
suszenie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
81032 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Piekarstwo |
Określnik rzeczowy |
techniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
75985 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Suprunowicz, Ryszard. |
Określenie rodzaju współpracy |
Tł. |
9 (RLIN) |
13934 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Tkaczyk, Roman. |
Określenie rodzaju współpracy |
Tł. |
9 (RLIN) |
14601 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
40978 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |