Baner ze zdjęciem biblioteki

Promieniowanie podczerwone w przemyśle spożywczym / (Record no. 69576)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01218cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2004801498
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231112421.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 040120s1969 pl a |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749357823
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw WR U/Chm
Instytucja, która wprowadziła rekord WR U/jc
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WR U/jcs
-- WR U/dl
-- KR U/EH
-- OLSZT 003/WO
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego rus
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Ginzburg, Abram Solomonovič
Daty biograficzne (1911-1996).
9 (RLIN) 4347
240 10 - TYTUŁ UJEDNOLICONY
Tytuł Infrakrasnaâ tehnika v piŝevoj promyšlennosti
Język tekstu (pol.)
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Promieniowanie podczerwone w przemyśle spożywczym /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności A. S. Ginzburg ; [tł. Ryszard Suprunowicz, Roman Tkaczyk].
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Data wydania 1969.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 441, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il., err. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 433-[442].
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Ogrzewanie promiennikowe.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 93046
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy suszenie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 81032
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Piekarstwo
Określnik rzeczowy techniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 75985
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Suprunowicz, Ryszard.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 13934
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Tkaczyk, Roman.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 14601
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40978
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Uwaga publiczna
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn WL 18.03.2002 57.00 66292 II   66292 II 1000050841 18.03.2002 1 18.03.2002 Książki Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo.