MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01314cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx003490586 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231104930.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
150805s1991 pl a f |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8385261494 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1414570327 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
Ł U/ew |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
Ł U/ew |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
Ł U/ew |
-- |
Ł U/APs |
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC) |
Classification number |
ja2015009346 |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Ogólna technologia żywności. |
Oznaczenie podserii/części/sekcji |
Cz. 1 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
pod red. Włodzimierza Bednarskiego ; [oprac. W. Bednarski et al.]. |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
Wyd. 2. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Olsztyn : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Akademii Rolniczo-Technicznej, |
Data wydania |
1991. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
407 s., [4] k. tabl. złoż. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
23 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy rozdz. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego |
Dla studentów III roku studiów stacjonarnych i zaocznych Wydz. Technologii Żywności. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik formy |
podręczniki akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
76981 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Bednarski, Włodzimierz |
Daty biograficzne |
(1943- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
944 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Akademia Rolniczo-Techniczna (Olsztyn). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41330 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie |
9 (RLIN) |
63847 |
920 ## - |
-- |
83-85261-49-4 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |