Baner ze zdjęciem biblioteki

Ogólna technologia żywności. (Record no. 70305)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01314cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003490586
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231104930.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 150805s1991 pl a f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8385261494
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1414570327
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw Ł U/ew
Instytucja, która wprowadziła rekord Ł U/ew
Instytucja, która zmodyfikowała rekord Ł U/ew
-- Ł U/APs
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
Classification number ja2015009346
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Ogólna technologia żywności.
Oznaczenie podserii/części/sekcji Cz. 1 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod red. Włodzimierza Bednarskiego ; [oprac. W. Bednarski et al.].
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 2.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Olsztyn :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Akademii Rolniczo-Technicznej,
Data wydania 1991.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 407 s., [4] k. tabl. złoż. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 23 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Dla studentów III roku studiów stacjonarnych i zaocznych Wydz. Technologii Żywności.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76981
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Bednarski, Włodzimierz
Daty biograficzne (1943- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 944
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Akademia Rolniczo-Techniczna (Olsztyn).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41330
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie
9 (RLIN) 63847
920 ## -
-- 83-85261-49-4
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numeracja Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 05.06.2002 24000.00 Cz. 1 138051 II   138051 II 1000052322 05.06.2002 1 05.06.2002 Książki