MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01202cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2006987330 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231102940.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
060608s1991 pl a f f |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8385261818 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1413196414 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
OLSZT 003/BG |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
OLSZT 003/BG |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
OLSZT 003/KBs |
-- |
OLSZT 003/BG |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Ogólna technologia żywności. |
Oznaczenie podserii/części/sekcji |
Cz. 2 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
pod red. Włodzimierza Bednarskiego ; [aut. Włodzimierz Bednarski et al.]. |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
Wyd. 2 popr. i uzup. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Olsztyn : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo ART, |
Data wydania |
1991. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
153 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
23 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy rozdz. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego |
Dla studentów III roku studiów stacjonarnych i zaocznych Wydziału Technologii Żywności. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik formy |
podręczniki laboratoryjne. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
76983 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Bednarski, Włodzimierz |
Daty biograficzne |
(1943- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
944 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie |
9 (RLIN) |
63847 |
920 ## - |
-- |
83-85261-81-8 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |