Baner ze zdjęciem biblioteki

Ogólna technologia żywności. (Record no. 70315)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01202cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2006987330
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231102940.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 060608s1991 pl a f f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8385261818
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1413196414
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/BG
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/BG
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/KBs
-- OLSZT 003/BG
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Ogólna technologia żywności.
Oznaczenie podserii/części/sekcji Cz. 2 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod red. Włodzimierza Bednarskiego ; [aut. Włodzimierz Bednarski et al.].
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 2 popr. i uzup.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Olsztyn :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo ART,
Data wydania 1991.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 153 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 23 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Dla studentów III roku studiów stacjonarnych i zaocznych Wydziału Technologii Żywności.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik formy podręczniki laboratoryjne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76983
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Bednarski, Włodzimierz
Daty biograficzne (1943- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 944
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie
9 (RLIN) 63847
920 ## -
-- 83-85261-81-8
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numeracja Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 05.06.2002 12500.00 Cz. 2 138052 II   138052 II 1000052323 05.06.2002 1 05.06.2002 Książki