Ćwiczenia z zamrażalnictwa żywności / (Record no. 70757)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01262cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | zz2005800132 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231101442.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 050104s1984 pl a | f |00| ||pol|c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 8300018654 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)749791827 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | OLSZT 003/WO |
Instytucja, która wprowadziła rekord | OLSZT 003/WO |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | OLSZT 003/WO |
-- | OLSZT 003/DSs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Jarczyk, Andrzej |
Daty biograficzne | (1933- ). |
9 (RLIN) | 5963 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Ćwiczenia z zamrażalnictwa żywności / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Andrzej Jarczyk, Witold Bekas. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy | Wydaw. SGGW-AR, |
Data wydania | 1984. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 59, [1] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | rys. ; |
Wymiary | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
Oznaczenie serii | Skrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w Warszawie |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. [60]. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO | |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego | Skrypt przeznaczony jest dla studentów III roku Wydziału Technologii Żywności oraz specjalizujących się w Zakładzie Technologii Owoców i Warzyw. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność mrożona |
Określnik formy | podręczniki laboratoryjne. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 101862 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Bekas, Witold. |
9 (RLIN) | 965 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
Tytuł | Skrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w Warszawie |
9 (RLIN) | 63850 |
920 ## - | |
-- | 83-00-01865-4 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 23.06.2023 | 0.00 | 114262 II | 114262 II | 1000159504 | 23.06.2023 | 1 | 23.06.2023 | Książki | |||||
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 26.06.2023 | 0.00 | 114223 II | 114223 II | 1000159512 | 26.06.2023 | 1 | 26.06.2023 | Książki |