The biochemistry of fruits and their products. (Record no. 7111)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01083cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | zz2002933320 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231092043.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 021002s1970 xxka | |001 ||eng|c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Błędny ISBN | 123612012 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1412941312 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/JMK |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/JMK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/RA |
-- | KR 197/RRs |
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA | |
Kod kraju wydania | xxk |
-- | xxu |
245 04 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | The biochemistry of fruits and their products. |
Oznaczenie podserii/części/sekcji | Vol. 1 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | ed. by A. C. Hulme. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | London ; |
-- | New York : |
Nazwa wydawcy | Academic Press, |
Data wydania | 1970. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | XVIII, [3], 620 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
Oznaczenie serii | Food Science and Technology : a series of monographs |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. przy rozdz. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Indeksy. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Owoce |
Określnik rzeczowy | skład chemiczny. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 75780 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Owoce |
Określnik rzeczowy | fizjologia po zbiorze. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 75751 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Hulme, Alfred Cresswell |
Daty biograficzne | (1905- ). |
Określenie rodzaju współpracy | Red. |
9 (RLIN) | 5447 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
Tytuł | Food Science and Technology |
9 (RLIN) | 63269 |
920 ## - | |
-- | 12-361201-2 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numeracja | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type | Uwaga publiczna |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn WL | 07.10.2002 | 720.00 | Vol. 1 | 78681 II | 78681 II | 1000053510 | 07.10.2002 | 1 | 07.10.2002 | Książki | Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. |