Baner ze zdjęciem biblioteki

The biochemistry of fruits and their products. (Record no. 7111)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01083cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2002933320
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231092043.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 021002s1970 xxka | |001 ||eng|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Błędny ISBN 123612012
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1412941312
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA
Kod kraju wydania xxk
-- xxu
245 04 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł The biochemistry of fruits and their products.
Oznaczenie podserii/części/sekcji Vol. 1 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ed. by A. C. Hulme.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania London ;
-- New York :
Nazwa wydawcy Academic Press,
Data wydania 1970.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XVIII, [3], 620 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Food Science and Technology : a series of monographs
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeksy.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Owoce
Określnik rzeczowy skład chemiczny.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 75780
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Owoce
Określnik rzeczowy fizjologia po zbiorze.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 75751
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Hulme, Alfred Cresswell
Daty biograficzne (1905- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 5447
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Food Science and Technology
9 (RLIN) 63269
920 ## -
-- 12-361201-2
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numeracja Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Uwaga publiczna
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn WL 07.10.2002 720.00 Vol. 1 78681 II   78681 II 1000053510 07.10.2002 1 07.10.2002 Książki Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo.