Piekarnia i cukiernia wytworna i gospodarska "Najnowszej kuchni". (Record no. 71270)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 00951cam a2200265 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx001098419 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231113959.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 031118s1908 pl a |000 0 pol c |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)749748853 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | WA U/JEK |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | WA U/JEKs |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | WA U/EMB |
| 100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Norkowska, Marta |
| Daty biograficzne | (1872-1930). |
| 9 (RLIN) | 10114 |
| 245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Piekarnia i cukiernia wytworna i gospodarska "Najnowszej kuchni". |
| Oznaczenie podserii/części/sekcji | Cz. 2 / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Marta Norkowska. |
| 250 ## - STREFA WYDANIA | |
| Oznaczenie wydania | 4 tys. |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | Warszawa : |
| Nazwa wydawcy | nakł. Gebethnera i Wolffa ; |
| Miejsce wydania | Kraków : |
| Nazwa wydawcy | G. Gebethner i Spółka, |
| Data wydania | 1908 |
| Miejsce druku | (Kraków : |
| Nazwa drukarni | druk W. L. Anczyca i S-ki). |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 160 s. : |
| Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
| Wymiary | 19 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
| Kod typu nośnika | nc |
| Źródło | rdacarrier |
| 510 4# - UWAGA DOTYCZĄCA CYTATU BIBLIOGRAFICZNEGO | |
| Nazwa źródła | PB, |
| Umiejscowienie w źródle | 1908, nr 5, s. 114. |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Ciasta. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 70711 |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Piekarstwo. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 75986 |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Ciastkarstwo. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 70712 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numeracja | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 08.05.2002 | 40.00 | Cz. 2 | 131827 I | 131827 I | 1000051798 | 08.05.2002 | 1 | 08.05.2002 | Książki |
