Baner ze zdjęciem biblioteki

Piekarnia i cukiernia wytworna i gospodarska "Najnowszej kuchni". (Record no. 71270)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00951cam a2200265 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001098419
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231113959.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 031118s1908 pl a |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749748853
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw WA U/JEK
Instytucja, która wprowadziła rekord WA U/JEKs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WA U/EMB
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Norkowska, Marta
Daty biograficzne (1872-1930).
9 (RLIN) 10114
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Piekarnia i cukiernia wytworna i gospodarska "Najnowszej kuchni".
Oznaczenie podserii/części/sekcji Cz. 2 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Marta Norkowska.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania 4 tys.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy nakł. Gebethnera i Wolffa ;
Miejsce wydania Kraków :
Nazwa wydawcy G. Gebethner i Spółka,
Data wydania 1908
Miejsce druku (Kraków :
Nazwa drukarni druk W. L. Anczyca i S-ki).
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 160 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 19 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
510 4# - UWAGA DOTYCZĄCA CYTATU BIBLIOGRAFICZNEGO
Nazwa źródła PB,
Umiejscowienie w źródle 1908, nr 5, s. 114.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Ciasta.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 70711
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Piekarstwo.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 75986
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Ciastkarstwo.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 70712
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numeracja Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 08.05.2002 40.00 Cz. 2 131827 I   131827 I 1000051798 08.05.2002 1 08.05.2002 Książki