Baner ze zdjęciem biblioteki

Techniques d'analyse et de contrôle dans les industries agro-alimentaires. (Record no. 71682)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01361cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005643185
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231095837.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 231030s1991 fr a |001 0 fre c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 2852067773
Qualifying information Collection
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 2852065983
Qualifying information Vol. 2
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1423818468
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Techniques d'analyse et de contrôle dans les industries agro-alimentaires.
Oznaczenie podserii/części/sekcji Vol. 2,
Nazwa podserii/części/sekcji Principes des techniques d'analyse /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności coordonnateur: G. Linden.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Principes des techniques d'analyse
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania 2e édition entièrement revue.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Paris :
Nazwa wydawcy Lavoisier TEC & DOC :
-- Apria,
Data wydania © 1991.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XXIV, 520 stron :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Collection Sciences et Techniques Agro-Alimentaires,
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0243-5624
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy analiza.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80765
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Linden, Guy
Daty biograficzne (1941- ).
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 8396
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Éditions Lavoisier.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 58181
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Collection Sciences et Techniques Agro-Alimentaires
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0243-5624
9 (RLIN) 63180
920 ## -
-- 2-85206-777-3
-- Collection
920 ## -
-- 2-85206-598-3
-- Vol. 2
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numeracja Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 13.10.2001 0.00 Vol. 2 139892 II   139892 II 1000047768 13.10.2001 1 13.10.2001 Książki