MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01476cam a2200361 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx005643259 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231095840.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
231030s1991 fr a |001 0 fre c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
2852067773 |
Qualifying information |
Collection |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
2852065991 |
Qualifying information |
Vol. 3 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1423809536 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/GJ |
Language of cataloging |
pol |
Description conventions |
rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/GJs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/GJ |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Techniques d'analyse et de contrôle dans les industries agro-alimentaires. |
Oznaczenie podserii/części/sekcji |
Vol. 3, |
Nazwa podserii/części/sekcji |
Le contrôle microbiologique / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
coordonnateur: G. Linden. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Contrôle microbiologique |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
2e édition entièrement revue. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Paris : |
Nazwa wydawcy |
Lavoisier TEC & DOC : |
-- |
Apria, |
Data wydania |
© 1991. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
XXV, 454 strony : |
Inne elementy opisu fizycznego |
ilustracje ; |
Wymiary |
25 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Collection Sciences et Techniques Agro-Alimentaires, |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0243-5624 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
analiza. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80765 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
mikrobiologia. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80799 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Bourgeois, Claude-Marcel |
Daty biograficzne |
(1936- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Redakcja |
9 (RLIN) |
1574 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Leveau, Jean-Yves |
Daty biograficzne |
(1943- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Redakcja |
9 (RLIN) |
8306 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Éditions Lavoisier. |
Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
58181 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Collection Sciences et Techniques Agro-Alimentaires |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0243-5624 |
9 (RLIN) |
63180 |
920 ## - |
-- |
2-85206-777-3 |
-- |
Collection |
920 ## - |
-- |
2-85206-599-1 |
-- |
Vol. 3 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |