Baner ze zdjęciem biblioteki

Ser, produkty z serów topionych, kazeiny i kazeiniany - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Metoda grawimetryczna PN-EN ISO 23319 / (Record no. 71718)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01685nam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005648871
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231100239.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 231110s2023 pl a u |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788383474601
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1423815711
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 93/GNW
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 93/GNW
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 93/MU
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Ser, produkty z serów topionych, kazeiny i kazeiniany - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Metoda grawimetryczna PN-EN ISO 23319 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Polski Komitet Normalizacyjny.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-EN ISO 23319:2022-09
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Numer ujednolicony:
Tytuł PN-EN ISO 23319:2022-09
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Cheese and processed cheese products, caseins and caseinates - Determination of fat content - Gravimetric method (ISO 23319:2022)
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Polski Komitet Normalizacyjny,
Data wydania copyright 2023.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 9, [2] stron :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna ICS 67.100.30.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronie 19.
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu Dostępny również w wersji elektronicznej.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Wprowadza EN ISO 23319:2022-09, IDT; ISO 23319:2022-09, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 1735:2006, PN-ISO 5543:2009. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 5 września 2022 roku.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Wprowadza EN ISO 23319:2022-09, IDT; ISO 23319:2022-09, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 1735:2006, PN-ISO 5543:2009. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 5 września 2022 roku.
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
Określenie rodzaju współpracy Instytucja sprawcza
-- Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 11428
920 ## -
-- 978-83-8347-460-1
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 16.11.2023 84.50 900223   N-8116 1000153857 16.11.2023 1 16.11.2023 Normy