MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01206cam a2200265 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2005913397 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231113956.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
050829s1957 pl a g |001 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)69476901 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
POZN 31/MS |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
POZN 31/MS |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
POZN 31/MK |
-- |
POZN 31/EKs |
-- |
GL 001/IFW |
099 #0 - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC) |
Classification number |
toMK1252 |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Tilgner, Damazy J. |
Daty biograficzne |
(1904-1997). |
9 (RLIN) |
14588 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Analiza organoleptyczna żywności : |
Ciąg dalszy tytułu |
(zarys jakościowej i ilościowej analizy sensorycznej) / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Damazy Jerzy Tilgner. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, |
Data wydania |
1957. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
363, [1] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il., err. ; |
Wymiary |
25 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 347-359. Indeks. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego |
Dla placówek badawczych, laboratoriów kontrolnych przemysłu żywnościowego i zbiorowego żywienia oraz technologów, techników i chemików zatrudnionych przy produkcji, kontroli i ocenie żywności. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
analiza sensoryczna. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80766 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
42568 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |