Baner ze zdjęciem biblioteki

Analiza organoleptyczna żywności : (Record no. 72199)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01206cam a2200265 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2005913397
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231113956.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 050829s1957 pl a g |001 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)69476901
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw POZN 31/MS
Instytucja, która wprowadziła rekord POZN 31/MS
Instytucja, która zmodyfikowała rekord POZN 31/MK
-- POZN 31/EKs
-- GL 001/IFW
099 #0 - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
Classification number toMK1252
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Tilgner, Damazy J.
Daty biograficzne (1904-1997).
9 (RLIN) 14588
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Analiza organoleptyczna żywności :
Ciąg dalszy tytułu (zarys jakościowej i ilościowej analizy sensorycznej) /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Damazy Jerzy Tilgner.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego,
Data wydania 1957.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 363, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il., err. ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 347-359. Indeks.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Dla placówek badawczych, laboratoriów kontrolnych przemysłu żywnościowego i zbiorowego żywienia oraz technologów, techników i chemików zatrudnionych przy produkcji, kontroli i ocenie żywności.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy analiza sensoryczna.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80766
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 42568
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Uwaga publiczna
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn WL 23.02.2024 0.00 9720 II   9720 II 1000170068 23.02.2024 1 23.02.2024 Książki Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo.