MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01287nam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx004925073 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231111614.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
200813s1975 xxua |001 0 eng c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
087168215X |
Qualifying information |
CB |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
0871682265 |
Qualifying information |
PB |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1192553264 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
OLSZT 003/NZ |
Language of cataloging |
pol |
Description conventions |
rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
OLSZT 003/NZs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
OLSZT 003/BG |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Food : |
Ciąg dalszy tytułu |
politics, economics, nutrition and research / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
edited by Philip H. Abelson. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Washington : |
Nazwa wydawcy |
American Association for the Advancement of Science, |
Data wydania |
copyright © 1975. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
V, [1], 202 strony : |
Inne elementy opisu fizycznego |
ilustracje ; |
Wymiary |
29 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
AAAS Miscellaneous Publication ; |
Numeracja |
75-7 |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
U góry strony tytułowej: A special science compendium. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliografia przy pracach. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80859 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Abelson, Philip Hauge |
Daty biograficzne |
(1913-2004). |
Określenie rodzaju współpracy |
Redakcja |
9 (RLIN) |
60776 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
American Association for the Advancement of Science. |
Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
60777 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
AAAS Miscellaneous Publication |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0569-2342 |
Numeracja |
75-7 |
9 (RLIN) |
69214 |
920 ## - |
-- |
0-87168-215-X |
-- |
CB |
920 ## - |
-- |
0-87168-226-5 |
-- |
PB |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |