Die Technologie der Würzebereitung / (Record no. 7289)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01184cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | zz2002943235 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20250315002426.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 021015s1968 gw a | |001 ||ger|c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)749384470 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/RA |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/RA |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/RA |
-- | KR 197/MPs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Schuster, Karl |
Daty biograficzne | (1898- ). |
9 (RLIN) | 12793 |
245 14 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Die Technologie der Würzebereitung / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | von Karl Schuster ; unter Mitw. von Ludwig Narziß. |
250 ## - STREFA WYDANIA | |
Oznaczenie wydania | 5., umgearb. Aufl. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Stuttgart : |
Nazwa wydawcy | Ferdinand Enke, |
Data wydania | 1968. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | XII, 419 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 23 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
Oznaczenie serii | Die Bierbrauerei / Karl Schuster und Franz Weinfurtner ; begr. von Hans Leberle ; |
Numeracja | Bd. 2 |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Mit 73 Abb. und 24 Tabellen. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 405-412. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Warzenie piwa. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 79525 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Narziss, Ludwig. |
9 (RLIN) | 9907 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Weinfurtner, Franz. |
9 (RLIN) | 15331 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Leberle, Hans |
Daty biograficzne | (1878-1953). |
Określenie rodzaju współpracy | Red. |
9 (RLIN) | 8200 |
800 1# - HASŁO DODATKOWE OPISU KSIĄŻKI WIELOTOMOWEJ - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Schuster, Karl |
Daty biograficzne | (1898- ). |
Tytuł | Bierbrauerei |
Numeracja | Bd. 2 |
9 (RLIN) | 39 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
No items available.