Baner ze zdjęciem biblioteki

Die Technologie der Würzebereitung / (Record no. 7289)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01184cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2002943235
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20250315002426.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 021015s1968 gw a | |001 ||ger|c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749384470
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/MPs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Schuster, Karl
Daty biograficzne (1898- ).
9 (RLIN) 12793
245 14 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Die Technologie der Würzebereitung /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności von Karl Schuster ; unter Mitw. von Ludwig Narziß.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania 5., umgearb. Aufl.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Stuttgart :
Nazwa wydawcy Ferdinand Enke,
Data wydania 1968.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XII, 419 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 23 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Die Bierbrauerei / Karl Schuster und Franz Weinfurtner ; begr. von Hans Leberle ;
Numeracja Bd. 2
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Mit 73 Abb. und 24 Tabellen.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 405-412.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Warzenie piwa.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 79525
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Narziss, Ludwig.
9 (RLIN) 9907
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Weinfurtner, Franz.
9 (RLIN) 15331
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Leberle, Hans
Daty biograficzne (1878-1953).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 8200
800 1# - HASŁO DODATKOWE OPISU KSIĄŻKI WIELOTOMOWEJ - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Schuster, Karl
Daty biograficzne (1898- ).
Tytuł Bierbrauerei
Numeracja Bd. 2
9 (RLIN) 39
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0

No items available.