Baner ze zdjęciem biblioteki

Wybrane zagadnienia higieny żywności i toksykologii / (Record no. 72931)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01378cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2006926152
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20251211203633.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 060927s1984 pl f f |000 0dpol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1412101462
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/HP
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/HP
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/HP
-- OLSZT 003/baks LUBL KUL/ak
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Smoczyński, Stefan
Daty biograficzne (1941- ).
Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego n 95005706
9 (RLIN) 13243
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wybrane zagadnienia higieny żywności i toksykologii /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Stefan Smoczyński, Ryszard Amarowicz, Krystyna Smoczyńska.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Olsztyn :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo ART,
Data wydania 1984.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 133 s. ;
Wymiary 23 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Dla studentów Wydziału Technologii Żywności.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Higiena żywności
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego s 2002150423
9 (RLIN) 82072
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy toksykologia
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego s 01301529
9 (RLIN) 80827
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Amarowicz, Ryszard.
Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego n 95005707
9 (RLIN) 320
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Smoczyńska, Krystyna.
Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego n 97083317
9 (RLIN) 61475
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Akademia Rolniczo-Techniczna (Olsztyn).
Powiązanie pbl
Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego n 95016296
9 (RLIN) 233
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie
Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego t 95202573
9 (RLIN) 63847
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 25.04.2024 0.00 129042 II   129042 II 1000166000 25.04.2024 1 25.04.2024 Książki