Baner ze zdjęciem biblioteki

Leitfaden für Käsereibuchhaltung zum Selbstunterricht : (Record no. 73056)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00998nam a2200241 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005242168
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231114317.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 211117s1904 sz g f |000 0 ger c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1288367019
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/sp
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/sps
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Andres, Johann.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 61573
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Leitfaden für Käsereibuchhaltung zum Selbstunterricht :
Ciąg dalszy tytułu nebst einem Auszug aus dem Tarif für Transport von Milchprodukten auf Eisenbahnen und Dampfschiffen /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności bearbeitet von J. Andres.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Bern :
Nazwa wydawcy Druck und Verlag von K. J. Wyss,
Data wydania 1904.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość VI, 128 stron (niektóre złożone) ;
Wymiary 22 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Rachunkowość
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 91636
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł mleczarski
Określnik rzeczowy aspekt ekonomiczny.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 122047
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Verlag K. J. Wyss Erben.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 54235
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Uwaga publiczna
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn WL 09.05.2024 0.00 35483 II   35483 II 1000171127 09.05.2024 1 09.05.2024 Książki Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo.