MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01359cam a2200337 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2007966904 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231093149.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
070515s1975 pl a f |000 0dpol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749530468 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
TOR U/CHMP |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
TOR U/CHIŁ |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
TOR U/AP |
-- |
GD 015/EOs |
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC) |
Classification number |
hh_564149 |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Avdeeva, A. V. |
9 (RLIN) |
62120 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Korozja w przemyśle spożywczym i jej zapobieganie / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
A. W. Awdiejewa ; tł. z jęz. ros. Artur Kobiela, Henryk Leda, Lidia Leda. |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Tyt. oryg.: |
Tytuł |
Korroziâ v piŝevyh proizvodstvah i sposoby zaŝity |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, |
Data wydania |
1975. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
242, [2] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il.; |
Wymiary |
21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Ochrona przed Korozją |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Bibliogr s. 211-213. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego |
Dla konstruktorów, producentów i użytkowników urzadzeń przemysłu spożywczego oraz dla studentów. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik rzeczowy |
aparatura i sprzęt |
-- |
materiały. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
122255 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Ochrona antykorozyjna. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
75364 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Kobiela, Artur. |
Określenie rodzaju współpracy |
Tł. |
9 (RLIN) |
62121 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Leda, Henryk. |
Określenie rodzaju współpracy |
Tł. |
9 (RLIN) |
62122 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Leda, Lidia. |
Określenie rodzaju współpracy |
Tł. |
9 (RLIN) |
62123 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Ochrona przed Korozją |
9 (RLIN) |
67083 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |