Baner ze zdjęciem biblioteki

Melting and solidification of fats / (Record no. 73847)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00927cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001354424
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231112221.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 090520s1950 xxua |001 0 eng c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)750740435
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KAT U/MK
Instytucja, która wprowadziła rekord KAT U/MKs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KAT U/TK
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA
Kod kraju wydania xxu
-- xxk
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Bailey, Alton Edward
Daty biograficzne (1907-1953).
9 (RLIN) 62270
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Melting and solidification of fats /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Alton E. Bailey.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania New York ;
-- London :
Nazwa wydawcy Interscience Publ.,
Data wydania 1950.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XIV, 357 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Fats And Oils
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeksy.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Substancje tłuszczowe.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 78669
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kwasy tłuszczowe.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73997
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Równowaga fazowa.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 78183
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Fats And Oils
9 (RLIN) 69403
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn WL 08.07.2024 0.00 13936 II   13936 II 1000171729 08.07.2024 1 08.07.2024 Książki