MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01888cam a2200361 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx001785836 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231094357.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
010710s2001 pl a | |10| ||pol|c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8371080778 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)751545997 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
NUKAT |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR U/GK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR U/GZs |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język streszczeń |
eng |
111 2# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA IMPREZY |
Nazwa imprezy |
Szkoła Technologii Fermentacji |
Numer imprezy |
(6 ; |
Data imprezy |
2001 ; |
Miejsce imprezy |
Kraków / Szczyrk). |
9 (RLIN) |
62402 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Doskonalenie cech sensorycznych piwa : |
Ciąg dalszy tytułu |
VI szkoła technologii fermentacji, Kraków-Szczyrk, 26-29.03. 2001 r. = Improvement of sensory features of beer : VI school of fermentation technology / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
org. Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Technicznej Wydziału Technologii Żywności Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie, Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Politechniki Łódzkiej, Małopolskie Stowarzyszenie Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Akademii Rolniczej w Krakowie. |
246 31 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Improvement of sensory features of beer |
246 18 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
VI Szkoła Technologii Fermentacji |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Kraków : |
Nazwa wydawcy |
Wydaw. Naukowe "Akapit", |
Data wydania |
2001. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
285 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
rys., wykr. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy rozdz. |
536 ## - UWAGA DOTYCZĄCA FINANSOWANIA WYDAWNICTWA |
Numer programu, zadania, pracy |
Phare-Tempus JEP-14111 |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Streszcz. ang. przy rozdz. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Piwo |
Określnik rzeczowy |
analiza sensoryczna |
Określnik formy |
konferencje. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
122365 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Piwo |
Określnik rzeczowy |
jakość |
Określnik formy |
konferencje. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
122366 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja (Kraków). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Technicznej. |
9 (RLIN) |
62403 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Politechnika Łódzka. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii. |
9 (RLIN) |
36298 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Małopolskie Stowarzyszenie Doradztwa Rolniczego. |
9 (RLIN) |
19721 |
920 ## - |
-- |
83-7108-077-8 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |