Baner ze zdjęciem biblioteki

Mięso i przetwory mięsne : (Record no. 74543)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01188cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005615600
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231093949.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 230907s2023 pl a f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788367112574
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1409644419
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 58/RL
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/RL
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/MKs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Mięso i przetwory mięsne :
Ciąg dalszy tytułu technologia i zastosowanie w żywieniu /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod redakcją Jana Gawęckiego i Edwarda Pospiecha.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wydanie II.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Poznań :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
Data wydania 2023.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 141 stron :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Literatura przy rozdziałach.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74808
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso
Określnik rzeczowy produkcja i handel.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74825
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (mięso).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73885
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Gawęcki, Jan
Daty biograficzne (1944- ).
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 4212
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Pospiech, Edward.
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 11556
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41080
920 ## -
-- 978-83-67112-57-4
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 31.10.2024 39.00 0108448   0108448 1000167504 31.10.2024 1 31.10.2024 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 04.11.2024 39.00 190973 II   190973 II 1000167502 04.11.2024 2 04.11.2024 Książki
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 05.11.2024 39.00 0108447   Mt 05 1000167503 30.04.2025 1 05.11.2024 Skrypty