MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01188cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx005615600 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231093949.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
230907s2023 pl a f |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788367112574 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1409644419 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
LUBL 58/RL |
Language of cataloging |
pol |
Description conventions |
rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
LUBL 58/RL |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
LUBL 58/MKs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Mięso i przetwory mięsne : |
Ciąg dalszy tytułu |
technologia i zastosowanie w żywieniu / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
pod redakcją Jana Gawęckiego i Edwarda Pospiecha. |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
Wydanie II. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Poznań : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, |
Data wydania |
2023. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
141 stron : |
Inne elementy opisu fizycznego |
ilustracje ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Literatura przy rozdziałach. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mięso |
Określnik rzeczowy |
jakość. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
74808 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mięso |
Określnik rzeczowy |
produkcja i handel. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
74825 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Kuchnia (mięso). |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
73885 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Gawęcki, Jan |
Daty biograficzne |
(1944- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Redakcja |
9 (RLIN) |
4212 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Pospiech, Edward. |
Określenie rodzaju współpracy |
Redakcja |
9 (RLIN) |
11556 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo. |
Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41080 |
920 ## - |
-- |
978-83-67112-57-4 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |