MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01333cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx002719996 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231092704.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
130111s2008 pl a |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788376070377 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)827709675 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
TOR U/MoM |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
TOR U/MoM |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
TOR U/MoM |
-- |
LUBL 58/ESs |
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC) |
Classification number |
hh_1076366 |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Szczurek, Witold. |
9 (RLIN) |
49508 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Wykorzystanie współczynników rzeczywistej strawności jelitowej aminokwasów w bilansowaniu mieszanek paszowych dla kurcząt brojlerów / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Witold Szczurek. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Kraków : |
Nazwa wydawcy |
Instytut Zootechniki-Państwowy Instytut Badawczy, |
Data wydania |
2008. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
24 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. kolor. ; |
Wymiary |
21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Broszury Upowszechnieniowe / Instytut Zootechniki ; |
Numeracja |
nr 10/2008 |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Na okł.: Instytut - praktyce. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 23. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Aminokwasy |
Określnik rzeczowy |
aspekt fizjologiczny |
-- |
doświadczenia. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
122538 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Kurczaki |
Określnik rzeczowy |
żywienie |
Określnik formy |
doświadczenia. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
122539 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność dla zwierząt |
Określnik rzeczowy |
domieszki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80866 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Broszury Upowszechnieniowe - Instytut Zootechniki |
Numeracja |
nr 10/2008 |
9 (RLIN) |
69307 |
920 ## - |
-- |
978-83-7607-037-7 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |