Baner ze zdjęciem biblioteki

Wykorzystanie współczynników rzeczywistej strawności jelitowej aminokwasów w bilansowaniu mieszanek paszowych dla kurcząt brojlerów / (Record no. 74570)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01333cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002719996
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231092704.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 130111s2008 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788376070377
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)827709675
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw TOR U/MoM
Instytucja, która wprowadziła rekord TOR U/MoM
Instytucja, która zmodyfikowała rekord TOR U/MoM
-- LUBL 58/ESs
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
Classification number hh_1076366
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Szczurek, Witold.
9 (RLIN) 49508
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wykorzystanie współczynników rzeczywistej strawności jelitowej aminokwasów w bilansowaniu mieszanek paszowych dla kurcząt brojlerów /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Witold Szczurek.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Kraków :
Nazwa wydawcy Instytut Zootechniki-Państwowy Instytut Badawczy,
Data wydania 2008.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 24 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Broszury Upowszechnieniowe / Instytut Zootechniki ;
Numeracja nr 10/2008
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na okł.: Instytut - praktyce.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 23.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Aminokwasy
Określnik rzeczowy aspekt fizjologiczny
-- doświadczenia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 122538
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kurczaki
Określnik rzeczowy żywienie
Określnik formy doświadczenia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 122539
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność dla zwierząt
Określnik rzeczowy domieszki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80866
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Broszury Upowszechnieniowe - Instytut Zootechniki
Numeracja nr 10/2008
9 (RLIN) 69307
920 ## -
-- 978-83-7607-037-7
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numeracja Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 06.11.2024 0.00 b-10/2008   502195 II 1000149556 06.11.2024 1 06.11.2024 Serie