MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01181cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx002023685 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231115321.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
110331s2010 pl a |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788376071206 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)750602082 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
SZCZ M/HS |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
SZCZ M/HS |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
TOR U/UDs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Badowski, Jakub Waldemar. |
9 (RLIN) |
62792 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Zastosowanie probiotyków w technologii lęgu gęsi / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Jakub Badowski ; Instytut Zootechniki. Państwowy Instytut Badawczy. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Kraków : |
Nazwa wydawcy |
Instytut Zootechniki. Państwowy Instytut Badawczy, |
Data wydania |
2010. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
16 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. kolor. ; |
Wymiary |
21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Instrukcja Wdrożeniowa / Instytut Zootechniki ; |
Numeracja |
nr 1/2010 |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
U dołu okł.: Instytut - praktyce. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Tekst dwuszpaltowy. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 15. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Gęsi |
Określnik rzeczowy |
inkubacja jaj. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
122542 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Probiotyki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
76704 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Instrukcje Wdrożeniowe - Instytut Zootechniki |
Numeracja |
2010, nr 1 |
9 (RLIN) |
66449 |
920 ## - |
-- |
978-83-7607-120-6 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |