Baner ze zdjęciem biblioteki

Mięso drobiowe pozyskane metodami ekologicznymi - zalecenia odchowu kurcząt / (Record no. 74577)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01439cam a2200361 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002409971
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231091656.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 120313s2011 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788376071336
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)804646494
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw TOR U/kn
Instytucja, która wprowadziła rekord TOR U/kn
Instytucja, która zmodyfikowała rekord TOR U/kn
-- LUBL 58/ESs
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
Classification number hh_989803
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Gornowicz, Ewa.
9 (RLIN) 29611
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Mięso drobiowe pozyskane metodami ekologicznymi - zalecenia odchowu kurcząt /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Ewa Gornowicz, Karol Węglarzy, Małgorzata Bereza.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Kraków :
Nazwa wydawcy Instytut Zootechniki-Państwowy Instytut Badawczy,
Data wydania 2011.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 24 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Broszury Upowszechnieniowe / Instytut Zootechniki ;
Numeracja nr 5/2011
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na okł.: Instytut - praktyce.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 19-22.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kurczęta
Określnik rzeczowy hodowla
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 103389
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso drobiowe
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74830
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso drobiowe
Określnik rzeczowy produkcja i handel.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74834
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Rolnictwo ekologiczne
Określnik rzeczowy aspekt ekonomiczny.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 87111
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Bereza, Małgorzata.
9 (RLIN) 62793
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Węglarzy, Karol
Daty biograficzne (1941- ).
9 (RLIN) 24516
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Broszury Upowszechnieniowe - Instytut Zootechniki
Numeracja nr 5/2011
9 (RLIN) 69307
920 ## -
-- 978-83-7607-133-6
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numeracja Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 06.11.2024 0.00 b-5/2011   502195 II 1000149548 06.11.2024 1 06.11.2024 Serie