Baner ze zdjęciem biblioteki

Jakość mięsa kurczat rzeźnych różniących się szybkością wzrostu i warunkami utrzymania : (Record no. 75233)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01049nam a2200241 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005833852
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20250428150631.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 250428s2013 pl a |000 0 pol c
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JM
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JM
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Połtowicz, Katarzyna.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 122908
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Jakość mięsa kurczat rzeźnych różniących się szybkością wzrostu i warunkami utrzymania :
Ciąg dalszy tytułu Meat quality of broiler chickens differing in growth rate and housing conditions /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Katarzyna Połtowicz.
246 31 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Meat quality of broiler chickens differing in growth rate and housing conditions
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Kraków :
Nazwa wydawcy [wydawca nieznany],
Data wydania 2013.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 44, [51] stron :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronach 29-43.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kurczaki
Określnik rzeczowy hodowla
Określnik formy rozprawy akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 94411
655 #7 - HASŁO W FUNKCJI TEMATU FORMALNEGO
Temat Rozprawy akademickie.
Source of term kaba
9 (RLIN) 116490
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Źródło klasyfikacji lub schemat ustawienia na półkach Układ sygnatur BG URK
Koha item type Książki
Suppress in OPAC Nie
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Kolekcja Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Coded location qualifier Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Cena obowiązuje od Koha item type Uwaga publiczna
      Nie udostępnia się Dedykacje i autografy Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 29.04.2025 D 15.00 191024 II   191024 II 1000165841 29.04.2025 29.04.2025 Książki Dar od autorki, Katarzyny Połtowicz dla prof. Stanisława Wężyka.