Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01222cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx005825218 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20250416135206.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
250203s2024 pl ab |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788322798614 |
Qualifying information |
(oprawa miękka) |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(PL)b1000006024552 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OMNIS)9914599494905606 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
WA U |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
WA U |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
WA U |
-- |
LUBL 58/ESOs |
-- |
KR U |
-- |
WA N |
080 ## - UNIVERSAL DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER |
Universal Decimal Classification number |
613.2:664 |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Aspekty zdrowotne składników żywności pochodzenia roślinnego / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
redakcja naukowa Jan Fiedurek. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Lublin : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, |
Data wydania |
2024. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
311 stron : |
Inne elementy opisu fizycznego |
ilustracje, mapa ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Na stronie przytytułowej: 80 lat UMCS. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliografia na stronach 299-311. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Substancje odżywcze |
Określnik rzeczowy |
aspekt zdrowotny. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
91990 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Substancje odżywcze roślin |
Określnik rzeczowy |
aspekt zdrowotny. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
122966 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Fiedurek, Jan |
Daty biograficzne |
(1950- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Redakcja |
9 (RLIN) |
26409 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo. |
Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41117 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Źródło klasyfikacji lub schemat ustawienia na półkach |
Układ sygnatur BG URK |
Koha item type |
Książki |