Baner ze zdjęciem biblioteki

Wyrób serów podpuszczkowych dojrzewających / (Record no. 75429)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01027cam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2005877269
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231091710.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 051209s1989 pl a f f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8385038035
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749722375
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/NZ
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/NZ
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/NZ
-- KR U/GZs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wangin, Jan.
9 (RLIN) 15192
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wyrób serów podpuszczkowych dojrzewających /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Jan Wangin.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Zakład Wydawnictw "Lacpress",
Data wydania 1989.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 327 s. :
Inne elementy opisu fizycznego fot., rys. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 326-327.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Książka jest przeznaczona dla techników i technologów mleczarstwa.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Odmiany sera.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 78293
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Ser
Określnik rzeczowy produkcja i handel
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 123111
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Spółdzielcze Wydawnictwo Lacpress.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 123105
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Źródło klasyfikacji lub schemat ustawienia na półkach Układ sygnatur BG URK
Koha item type Książki

No items available.