Wyrób serów podpuszczkowych dojrzewających / (Record no. 75429)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01027cam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | zz2005877269 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231091710.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 051209s1989 pl a f f |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 8385038035 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)749722375 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | OLSZT 003/NZ |
Instytucja, która wprowadziła rekord | OLSZT 003/NZ |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | OLSZT 003/NZ |
-- | KR U/GZs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Wangin, Jan. |
9 (RLIN) | 15192 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Wyrób serów podpuszczkowych dojrzewających / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Jan Wangin. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy | Zakład Wydawnictw "Lacpress", |
Data wydania | 1989. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 327 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | fot., rys. ; |
Wymiary | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 326-327. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO | |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego | Książka jest przeznaczona dla techników i technologów mleczarstwa. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Odmiany sera. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 78293 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Ser |
Określnik rzeczowy | produkcja i handel |
Określnik formy | podręczniki dla szkół średnich. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 123111 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Spółdzielcze Wydawnictwo Lacpress. |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 123105 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Źródło klasyfikacji lub schemat ustawienia na półkach | Układ sygnatur BG URK |
Koha item type | Książki |
No items available.