Micro-organisms and fermentation / (Record no. 75779)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00999cam a2200265 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx001169517 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231092001.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 080729s1948 xxka |001 0 eng c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)750537379 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | WA U/87BKK |
Instytucja, która wprowadziła rekord | WA U/BKK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | WA U/BKK |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU | |
Język tekstu | eng |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego | dut |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Jörgensen, Alfred |
Daty biograficzne | (1848-1925). |
9 (RLIN) | 123425 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Micro-organisms and fermentation / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | by the late Alfred Jørgensen ; rewritten by Albert Hansen ; [ translated from the Danish by Axel Andersen ]. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | London : |
Nazwa wydawcy | Charles Griffin and Company, Limited, |
Data wydania | 1948. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 550 s., [2] s., [37] s. tabl. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il., err. ; |
Wymiary | 23 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 539-540. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Fermentacja. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 71701 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Hansen, Albert |
Daty biograficzne | (1888- ). |
9 (RLIN) | 123428 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Andersen, Axel. |
Określenie rodzaju współpracy | Tł. |
9 (RLIN) | 123429 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Źródło klasyfikacji lub schemat ustawienia na półkach | Układ sygnatur BG URK |
Koha item type | Książki |
Suppress in OPAC | Nie |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn WL | 25.06.2025 | 8801 II | 8801 II | 1000185021 | 25.06.2025 | 25.06.2025 | Książki |