MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01797nam a2200337 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx004580954 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231103220.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
190402s2019 pl a |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788394679651 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1413681852 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR U/GZ |
Language of cataloging |
pol |
Description conventions |
rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR U/GZ |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR U/GZs |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język streszczeń |
eng |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Wybrane zagadnienia nauki o żywności i żywieniu : |
Ciąg dalszy tytułu |
praca zbiorowa / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
pod redakcją: Mariusza Witczaka, Marty Skoczylas-Liszki, Teresy Witczak ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Malopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołlątaja w Krakowie. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Kraków : |
Nazwa wydawcy |
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, |
Data wydania |
2019. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
127 stron : |
Inne elementy opisu fizycznego |
ilustracje ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Prace Młodych Pracowników Nauki i Doktorantów Wydziału Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie : seria monografie ; |
Numeracja |
t. 4 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliografia przy pracach. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Streszczenia w języku angielskim. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
aspekt zdrowotny |
Określnik formy |
konferencje. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
89827 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Witczak, Mariusz |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(technologia żywności i żywienia). |
Określenie rodzaju współpracy |
Redakcja |
9 (RLIN) |
47344 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Liszka-Skoczylas, Marta |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(technologia żywności). |
Określenie rodzaju współpracy |
Redakcja |
9 (RLIN) |
126357 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Witczak, Teresa. |
Określenie rodzaju współpracy |
Redakcja |
9 (RLIN) |
47346 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Oddział Małopolski. |
Określenie rodzaju współpracy |
Instytucja sprawcza |
9 (RLIN) |
11493 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. |
Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
11491 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Prace Młodych Pracowników Nauki i Doktorantów |
Numeracja |
t. 4 |
9 (RLIN) |
68057 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |