Baner ze zdjęciem biblioteki

Wybrane zagadnienia nauki o żywności i żywieniu : (Record no. 75940)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01797nam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004580954
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231103220.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 190402s2019 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788394679651
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1413681852
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/GZ
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/GZ
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/GZs
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wybrane zagadnienia nauki o żywności i żywieniu :
Ciąg dalszy tytułu praca zbiorowa /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod redakcją: Mariusza Witczaka, Marty Skoczylas-Liszki, Teresy Witczak ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Malopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołlątaja w Krakowie.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Kraków :
Nazwa wydawcy Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski,
Data wydania 2019.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 127 stron :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Prace Młodych Pracowników Nauki i Doktorantów Wydziału Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie : seria monografie ;
Numeracja t. 4
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia przy pracach.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszczenia w języku angielskim.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy aspekt zdrowotny
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 89827
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Witczak, Mariusz
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności i żywienia).
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 47344
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Liszka-Skoczylas, Marta
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności).
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 126357
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Witczak, Teresa.
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 47346
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.
Nazwa jednostki podrzędnej Oddział Małopolski.
Określenie rodzaju współpracy Instytucja sprawcza
9 (RLIN) 11493
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 11491
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Prace Młodych Pracowników Nauki i Doktorantów
Numeracja t. 4
9 (RLIN) 68057
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Coded location qualifier Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 16.07.2025 37 D 15.00 300342   MGZ-000089 1000170416 16.07.2025 15.00 16.07.2025 Książki