MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
02165cam a2200373 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx004102047 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231112524.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
170904s2016 pl |000 0 rusoc |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788364377013 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1005167845 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
WA M/MM |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
WA M/MM |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
WA M/HB |
-- |
Ł U/APs |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
rus |
Język streszczeń |
pol |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Šurkin, Aleksej Ivanovič. |
9 (RLIN) |
126353 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Sistema bezopasnosti piŝevoj produkcii na osnove principov HACCP. |
Oznaczenie podserii/części/sekcji |
Č. 1, |
Nazwa podserii/części/sekcji |
Sistema bezopasnosti produktov životnovodstva na osnove principov HACCP = Bezpieczeństwo produktów żywnościowych w oparciu o system HACCP. Cz. 1, Bezpieczeństwo produktów pochodzenia zwierzęcego w oparciu o system HACCP : [praca zbiorowa] / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Šurkin A. I., Šajkenova K. H., Krzysztofik Barbara ; [pod redakcją Barbary Krzysztofik] ; Uniwersytet Rolniczy im. Hugo Kołłątaja w Krakowie. Wydział Inżynierii Produkcji i Informatyki [!]. |
246 31 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Bezpieczeństwo produktów żywnościowych w oparciu o system HACCP. |
Oznaczenie podserii/części/sekcji |
Cz. 1, |
Nazwa podserii/części/sekcji |
Bezpieczeństwo produktów pochodzenia zwierzęcego w oparciu o system HACCP |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Bezpieczeństwo produktów pochodzenia zwierzęcego w oparciu o system HACCP |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Sistema bezopasnosti produktov životnovodstva na osnove principov HACCP |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Kraków : |
Nazwa wydawcy |
Wydawmictwo WIR, |
Data wydania |
2016. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
238 s. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Na s. tyt. błędna nazwa instytucji, poprawna: Uniwersytet Rolniczy im. Hugo Kołłątaja w Krakowie. Wydział Inżynierii Produkcji i Energetyki. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 236-238. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Streszcz. pol. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
69713 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność pochodzenia zwierzęcego |
Określnik rzeczowy |
kontrola jakości. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
126359 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność pochodzenia zwierzęcego |
Określnik rzeczowy |
produkcja i handel |
-- |
warunki zdrowotne. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
126363 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Krzysztofik, Barbara |
Daty biograficzne |
(1953- ). |
9 (RLIN) |
7683 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Šajkenova, Kymbat Hamitovna. |
9 (RLIN) |
126354 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwo WiR. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
51258 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |