Baner ze zdjęciem biblioteki

Egg quality : (Record no. 75967)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01205nam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004854512
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231102813.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 200506s1968 xxka f |101 0 eng c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1156654886
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/WO
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/WOs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/HP
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Egg quality :
Ciąg dalszy tytułu the study of the hen's egg /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności edited by T. C. Carter.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Edinburgh :
Nazwa wydawcy Oliver & Boyd,
Data wydania 1968.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość VIII, 336 stron, [3] karty tablic, [8] strony tablic :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 26 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii British Egg Marketing Board Symposium ;
Numeracja no. 4
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Materiały z konferecji, Edgmond, Newport, Shropshire, 20-22 września 1967.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia przy artykułach. Indeksy.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Jaja
Określnik rzeczowy jakość
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 100500
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kury
Określnik rzeczowy jaja
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 103569
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Carter, Thomas Christopher
Daty biograficzne (1917-2014).
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Oliver & Boyd.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 43553
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł British Egg Marketing Board Symposium
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0306-7610
Numeracja no. 4
9 (RLIN) 63145
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Źródło klasyfikacji lub schemat ustawienia na półkach Układ sygnatur BG URK
Koha item type Książki
Suppress in OPAC Nie
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn WL 08.07.2025 49647 II   49647 II 1000174193 08.07.2025 08.07.2025 Książki